Anne%20Dorte%20Michelsen%202014_72dpi_410x300


Anne Dorte Michelsen og Billy Cross


ANNE DORTE MICHELSEN

Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsen har sat sit helt personlige præg på dansk musikliv i flere årtier ved altid at følge sine egne veje. Undervejs har hun skrevet så stærke signalementer af hverdagen, kønnene og kærlighedens betingelser i vores samtid, at hun står tilbage som en af vor tids mest betydningsfulde, danske sangskrivere. Hun er blandt de mest spillede solister i radioen, og hendes sange bliver hørt af millioner mennesker på Youtube.
Koncerterne spænder over alle Anne Dortes sange - fra Tøsedrengenes store pophits, Venter på Fars humoristiske sange og solokarrierens eftertænksomme og temperamentsfulde kompositioner.
Hvad enten Anne Dorte Michelsen optræder i kirker, kulturhuse eller på større koncertscener står hendes intime og ligefremme måde at synge på, og hendes evne til at formidle sangenes indhold og historier i centrum. Hendes musikere er valgt efter evnen til at kunne lytte ind i sangene og spille med og omkring ord og melodi.

Anmelderne beskriver hendes seneste sange som ”smukke eksistentielle kuldegysninger” og kalder hende ”hverdagens blide besynger”. Det er sange, der rammer så rent ned i samtiden, at de hæver køen i Elgiganten eller tvivlen om, om man har slukket strygejernet, til almenmenneskelige livsvilkår som uroen, glæden, valget og længslen.

»Mine nyeste sange fortæller om livet fra et voksent perspektiv, så det hele ikke bare handler om at være 21 år og forelsket. Livet bliver på mange måder mere kompliceret og dybere,« siger Anne Dorte Michelsen.
Konstellationer:
SOLO: Anne Dorte Michelsen tager ud med solokoncerter “Jeg vil huske” til intim-koncerter på mindre steder.
TRIO: Anne Dortes populære kirkekoncerter sammen med sine 2 faste musikere. Til kirkekoncerterne kan man både høre Anne Dortes egne sange, men også fortolkninger af årstidens salmer fra de 2 albums “Fred hviler over land og by” og “Så stille som sne”.

BAND: Og i efteråret 2018 er der igen mulighed for at høre Anne Dorte med Billy Cross og et lille hold af musikere fra det seneste album “De Voksnes Rækker”.